Halloween

Halloween er sååå utrolig mye større her i USA. For en opplevelse. Familien dro bland annet å valgte sine gresskar, vi plukket epler og drakk cider (eplemost). Noen dager senere carvet vi gresskarene våre til forskjellige halloween ansikt eller hva jeg skal kalle det. Jeg valgte et i spøkelse og en annen i hodeskalle. Vi dro også til "The haunted street" hvor det var en gate vi gikk igjennom og absolutt alle husene var dekorert med kjempe kule halloween greier.

På selve halloween dro jeg først "trick or treat" med lillebror og lillesøster. Det var helt sinnsykt kaldt den dagen så etterpå dro vi inn og varmte oss mens vi spiste snacks. Senere på kvelden kom Alma over til meg og vi gjorde oss klar til halloween fest. Kl 9 ble vi hentet av Olivia og Jordan og kjørte avgårde til festen. Noe av det gøyeste jeg har opplevd så langt. Jeg hadde det så utrolig gøy og sitter igjen med mange gode minner fra både festen og selve Halloween.


  1 kommentarer på "Halloween"

Postet av: Camilla Osaland
hørtes utrolig gøy ut! fine bilder :)
16.11.2014, 20:44
URL: http://carame11.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits