School schedule

Pre- algebra: Ja, jeg er i pre- algebra klassen sammen med 14åringer, haha. Jeg skulle ha hatt algebra 2, men det var for vanskelig. Skolen tilbyr desverre ikke algebra 1, så da ble det bare sån. Denne timen består av mye bråk, lite jobbing og enkle oppgaver.

English 12: Siden jeg er Senior så må jeg har Engelsk 12. Jeg liker klassen og læreren, så det går egentlig helt greit. I denne timen har vi så langt skreve dikt (haha?), lest bøker, snakket om hva vi har lest og snart skal vi skrive en Essay om boken.

Spanish 2: Nok en gang er jeg samlet med freshmans. Jeg digger læreren så denne klassen går mye bedre. I tilleg så har jeg en to veldig god venninner av meg der. Har lært mer spansk på 2 md av denne læreren enn hva jeg har gjort på 4 år i norge, så det sier litt.

U.S history/Geography: Her lærer vi for det meste om amerikanske kriger som Civil war, og nå holder vi på å lære om The indestrual revulution. TImene går for det meste til å se på film og skrive ned notater.

Psychology: Dette er vel den lateste timen jeg har. Vi gjør absolutt ingenting, så jeg bruker timen til å endten sove, være på telefonen eller snakke med andre elever.

Marketing: Dette er nok ett av mine favoritt fag. Jeg har en kjempe morsom lærer som bare prater vekk timen om helt andre ting enn markedsføring. I tilleg er hun veldig innterisert i at jeg er utvekslingstudent og spørr alltid mange dumme spørsmål om Norge. 

Team sport: Dette er min siste time om dagen. Her spiller vi alle slags sporter, alt i fra soccer, football, basketball, hockey osv.. Veldig morsom time, spessielt siden alle bestevennene mine går i samme klasse. 

Skoledagene går veldig fort og fint. Tenkte å skrive ett innlegg om hva jeg pleier å gjøre etter skolen snart :) 


  0 kommentarer på "School schedule"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits