Homecoming

Dette innleget kommer sån 1 måned etter selve homecoming, men tenkte likevel å dele opplevelsen og bilder med dere! Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier?

 Homecoming game: Dette er en dag hvor hele skolen samles for å se på American football game. Skolelaget våres spiller mot et annet, og vi som ser på går rundt, kjøper       snacks, blir kjent med nye folk og heier på laget våres. Det var en veldig gøy opplevelse, og kjempe kult at alle kledde seg i skolefargene som er grønn og hvit. 


Homecoming dance: Dagen etter var det tid for homecoming dance. Jeg skulle egentlig gjøre meg klar hos en venninne sammen med mange andre, men det skjedde en missforståelse. Meg, Jalina og Olivia bestemte oss for å bare bestille pizza og henge hjemme oss meg før dansen. Homecoming dansen var ikke sån kjempe spesielt, det er som i Norge. Dans, snacks, kåre konge og dronning og sånne ting. Etter dansen dro jeg på etterfesten noe som var veldig gøy. 


  0 kommentarer på "Homecoming"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits