September

   Local time: 21.50

Nå har jeg allerede vert i Michigan i en hel måned. Føltes egentlig ut som lengre enn en måned siden jeg har gjort så mye forskjellig. Jeg har balndt annet vært på konsert, masse shopping, festival, farm, bowling, vært ute å pist, spillt volleyball kamper, spillt minigolf, og jeg er nå midt i spirit week. Denne uken har vi et tema vi må kle oss opp til hver eneste dag (slik som dress like a baby, pajamas day, school color osv..), på fredag har vi homecoming football game noe som jeg gleder meg veldig til og lørdag er det selveste homecoming dansen og fest etterpå. Tror denne uken kommer til å bli kjempe gøy. Nå som det skjer så mye kjekt utenom min daglige skoledag fremover så skal jeg prøve å få blogget mer.

Og ja jeg har det forresten veldig fint her, til alle som lurer på det. Kunne ikke fått en bedre familie og jeg har fått så mange gode og herlige venner på skolen. Jeg stortrives. 

- Julie


  0 kommentarer på "September"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits