New york, day 3

New york var helt fantastisk. Jeg er så glad jeg fikk oppleve dette. New york dag 3 startet med en typisk amerikansk frokost, tok bussen til byen der vi dro til top of the rock og det er den sykeste utsikten du kan tenke deg. Det var så fint, og enda finere i virkeligheten. Deretter ble det lunsj i central park også fikk vi gå litt rundt og da valgte vi å gå til det kjente gossip girl stedet. Så gikk vi fra central park til 5th avenue hvor det ble shooopping,  wohoo.. (brukte litt for mye penger der, haha). Etter dette ble vi kjørt til times square hvor vi hadde 4 timer til å gjøre hva vi ville. Da dro vi å spiste på Hard rock cafe, shoppet litt mer også det sykeste av alt, vi kom på billboard!!! 

Dagen etter var det på tide å si hade til folkene og dra til vertsfamilien. Det var så trist å si hade til jentene mine, men vi har planlagt Hawaii tur til vinteren også skal meg og Amanda besøke Semiat i danmark neste sommer. Det kommer ett nytt innlegg litt senere hvor jeg viser bilder av familien, forteller litt om de og kanskje viser bilder av huset. 

On top of the rock. Utsikt mot Empiere state building

Mine to beste fra campen 

Lunsj i Central park

Et sted i parken, hvor flere klipp fra Gossip girl er spillt innTimes square

BillboardNew york by night


  0 kommentarer på "New york, day 3"

Postet av: Cecilia Catharina
Så utrolig fantastiske bilder alle sammen! Du er så vanvittig heldig som er i New York! Jeg har selv aldri vært der, men har så lyst, og har bestemt meg for det skal jeg :D Kos deg utrolig mye videre :-)
31.08.2014, 16:35
URL: http://styleus.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits