NEW YORK, DAY 2

For en fin dag! Jeg elsker New york. Dagen startet med at vi dro til The staute of liberty hvor vi fikk rundt 30 minutter til å gå rundt å skikke og ta bilder. Etter dette dro vi å spiste lunsj i nærheten av wall street. Det var så fint der, god stemning og masse musikk. Videre dro vi til Ground zero noe som var veldig trist. Når du ser hvor stort det faktisk er, og at det er to av disse ground zeroene så kan du bare tenke deg hvor mange navn det står der og hvor mange som døde. Det var en fin opplevelse og jeg er glad jeg har vært der. Turen gikk så videre til Brooklyn bridge, hvor vi skulle gå over den. Utsikten fra broen var helt sykt, og man kunne se det meste av bygningene. Etter Brooklyn bridge så dro vi til China and Italy town hvor vi fikk litt fritid til å gå å shoppe i Broadway eller bare se oss rundt. Har desverre ikke så mange bilder herfra, men det var veldig fint der.   0 kommentarer på "NEW YORK, DAY 2"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits