VERTSFAMILIE!!!

Endelig var det min tur til å få vertsfamilie. Jeg skal tilbringe mitt utvekslingsår i byen New haven, Michigan. Familien består av vertsfar Adam (36år), vertsmor Meagan (34år), vertssøster Kyllin (10år) og vertsbror Tegan (7år). Vertsfamilien beskriver seg selv som veldig aktive, de liker å reise, spille fotball, tennis, skøyting og masse annet. I fra det inntrykket jeg har fått så virker denne familien perfekt for meg. Jeg har enda ikke fått noe avreisedato, men jeg regner med at det er i løpet av neste uke.

Her har dere litt bilder fra område og familien jeg skal bo hos :)

Her ser dere hvor i staten jeg skal boSkolen 

VertsfamilienHuset jeg skal bo i

Rommet mitt

Hvor skal du tilbringe ditt år?


  2 kommentarer på "VERTSFAMILIE!!!"

Postet av: Veronika BS
Heldig du er! Kos deg masse :)
24.08.2014, 02:27
URL: http://weronikabs.blogg.no
Postet av: Helene
Så gøy, vertsfamilien din ser helt herlige ut! Sikker på at du kommer til å kose deg masse! Jeg skal tilbringe et semester i San Francisco, USA og et semester i Perth, Australia dette året :) Masse lykke til!
24.08.2014, 23:48
URL: http://studentiengland.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits