Ambassaden og visum

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, og på den tiden har jeg blandt annet vært på den Amerikanske ambassaden i Oslo for å få visum. Etter å ha sittet i altfor mange timer på nett og fyllt ut informasjon og betalt noen avgifter, ble jeg ferdig i tide. Meg og mamma reiste ned til Oslo siste dagen i juni for å være noen dager. Den første juli dro jeg på cafe med noen herlige jenter som også skal på utveksling. Etter dette dro jeg på Aspect sitt kontor som lå like ved for å sjekke at alt av papirer var greit. Litt senere måtte jeg stå i kø i ca 30 minutter utenfor ambassaden før jeg gikk inn i en slags sikkerhetskontroll der jeg lå fra meg tingene mine. Deretter gikk jeg inn i et stort rom som var fullt av andre folk som skulle ha visum. Jeg måtte gi fra meg alt av papirer og pass, tok fingeravtrykk også var jeg ferdig. Etter litt frem og tilbake har jeg endelig mottat visumet, så nå venter jeg bare på familie og avreisedato :)

Den amerikanske ambassaden


Meg, Marte, Julie, Stine, Regine, Lone-Er du utvekslingstudent? Har du fått visumet ditt?


  0 kommentarer på "Ambassaden og visum"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits