Utvekslingsutfordring

Hvor skal du på utveksling? Jeg skal til USA, så mainstream som jeg er. 

Hvorfor valgte du dette landet? For meg så var det ikke snakk om noe annet. Hele oppveksten så har jeg ønsket å besøke landet jeg har sett over alt på nett og filmer. Jeg tror jeg vil få flere opplevelser med å reise til USA enn for eksempel Spania. 

Hvilken organisasjon reiser du med? Jeg reiser med Aspect og har fått Aspect foundation som underorganisasjon.

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å ende opp? Det ville vært en løgn å si at jeg ikke bryr meg i det hele tatt om hvor jeg kommer. Selvom familien er mye viktigere, så kunne jeg tenkt meg å komme til blandt annet Texas, North Carolina, Washington eller Virginia.


Har du fått vertsfamilie eller gjort stats/regionsvalg? Jeg har hverken fått familie eller tatt regionsvalg. Jeg syntes at familien er viktigere enn staten jeg kommer til. Det er folkene rundt meg som gjør året mitt bra, ikke hvor jeg ender opp.

Skal du på forbredelsesleir? Jaa, jeg skal til New York i 4 dager, noe som er helt sykt. Jeg har alltid ønsket å besøke NY og endelig blir drømmene mine sanne.


Hva gleder du deg mest til? Det jeg gleder meg mest til er å få ett nytt liv en en annen verdensdel. Alle de opplevelsne som kommer med, venner jeg blir kjent med, en ekstra familie og kulturen.

Hva gruer du deg mest til?  Jeg gruer meg mest til å forlate venner og familie. En annen ting jeg gruer meg til er den første perioden på skolen. Jeg har hørt det er veldig vanskelig å komme inn i systemet og finne seg gode venner du kan være med på fritiden.

Skal du på organisert tur med organisasjonen din? Jeg skal jo til New york, men utenom det så har jeg veldig lyst til å besøke Hawaii i "spring break" sammen med andre studenter.

Kunne du tenkt deg å prøve en ny sport? Ja jeg har kjempe lyst til prøve ut volleyball, svømming og soccer. Jeg har gått på både fotball og svømming før og dette er noe jeg virkelig har savnet.

Hvem kommer du til å savne mest? Tror nok jeg kommer til å savne venner og familie aller mest. Skulle så gjerne hatt med meg hele gjengen til USA, så de kunne opplevd alt det jeg skal sammen med meg. Jeg kommer også til å savne basise ting som norsk vann, mat, rommet mitt osv...

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt: Grand canyon, Niagara falls, Hollywood og Central park.

Har foreldrene dine støttet deg hele veien eller har de vært skeptiske? Altså i 9ende klasse når jeg begynnte å snakke om utveksling så begynte de bare å le. De sa at det aldri kom til å skje og at jeg ikke fikk lov. I starten av første året på VGS tok jeg opp temaet igjen, hadde familiemøte der jeg snakket om utveksling, viste de blogger og organisasjoner. De sa at det ikke kunne skade å dra på et møte, så jeg dro på møte og siden så har de vært ganske positive. Så svaret på spørsmålet er ja, de har støttet meg og jeg føler meg veldig heldig som får lov til dette. 

Skal noen av vennene dine/noen du kjenner på utveksling? Ja, har 3 venninner som skal til USA og en som skal til Argentina. 

Tror du dette blir et bra år? Jeg vil ikke ha for store forventninger, jeg vet at ting kan skje og det må jeg bare være foreberedt på. Jeg tror og håper på at utvekslingsåret mitt blir bra, og et minne jeg kan ta med meg videre, resten av livet.

 

 


  2 kommentarer på "Utvekslingsutfordring"

Postet av: Ine
Håper du får et fantastisk år! :)
25.05.2014, 15:57
URL: http://www.inehen.blogg.no
Postet av: Frida Cecilie Spigseth
Gleder meg til å følge året ditt :-) Har lagt deg til i utvekslingslista på bloggen min!
01.06.2014, 23:28
URL: http://fridaspigseth.blogg.no
Postet av: Julie i USA
Frida Cecilie Spigseth: Gleder meg til å følge ditt også. Nå er det ikke lenge igjen :) åh så koselig, jeg legger deg til i min når jeg lager den!
02.06.2014, 11:36
URL: http://julieistatene.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.com







Design laget av Julie Viktoria
hits