Utveksling

Hei alle sammen!

Mitt navn er Julie, jeg er en 16 år gammel jente fra Bergen. På fritiden liker jeg å trene på treningsenteret, gå turer, se serier og være med venner. Høsten 2014, reiser jeg som utvekslingsstudent til Amerika. Dette har vært en drøm for meg siden jeg startet på ungdumskolen og endelig blir den til virkelighet. Jeg reiser med organisasjonen Aspect og Aspect foundation som underorganisasjon, til nå så er jeg veldig fornøyd. Jeg har enda ikke fått familie, så jeg kan komme hvor som helst i USA. Nå er det kun litt under 3 md til jeg reiser, jeg har mange tanker rundt utveksling. Jeg gleder meg kjempe masse til å oppleve USA, en ny kultur, andre tradisjoner osv, men jeg gruer meg også. Jeg vet ikke hva jeg skal forvente lengre, siden jeg har blitt fortalt at man ikke må forvente noe særlig. Spennende blir det nok uansett.

Her på bloggen kommer jeg hovudsakelig å blogge om utvekslingsåret. Alt i fra reiser, opplevelser, tradisjoner, familien og hverdagen i mitt nye hjem. 


  2 kommentarer på "Utveksling"

Postet av: prinsessen
Sååå utrolig herlig opplevelse!

Nå kan du vinne MASSE sminkeprodukter på bloggen min, om du vil delta <3

Ha en fiiiin helg <3
10.05.2014, 17:54
URL: http://prinsessen.blogg.no
Postet av: denperfekte
Så utrolig gøy!Fint bilde! Ha en fin dag :)
10.05.2014, 17:55
URL: http://denperfekte.blogg.no
Postet av: Ingrid
Du burde glede deg masse, USA er helt fantastisk!! Jeg reiser hjem til Norge om en måned, etter å ha bodd her i ett år. Jeg har ikke vært utveksling da, pappa har gått på skole her. High school er kjempegøy, og Amerikanerne synes det er kjempestas med internasjonale! Lykke til :-)
10.05.2014, 17:55
URL: http://ingom.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Julie, og reiser som utvekslingstudent skoleåret 14/15 til USA. Jeg kommer til å blogge litt om tiden før jeg reiser, hverdagen og opplevelser i USA når jeg har ankommet statene.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: julie-b-torsvik@hotmail.comDesign laget av Julie Viktoria
hits